Közélet

Kerékpáros pikniken vettek részt a csongrádi zsaruk

Kerékpáros pikniken vettek részt a csongrádi zsaruk

2019. október 31., csütörtök
Kerékpáros pikniken vettek részt a csongrádi zsaruk

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője a biztonságos közlekedésről tartott előadást Csongrádon - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Pintér József rendőr főtörzszászlós a város három középiskolájának több száz tanulóját látogatta meg a napokban. Baleset-megelőzési témájú kisfilmjének segítségével mutatta be a diákoknak, hogy milyen következményekkel járhat a felelőtlen magatartás gépkocsivezetés közben. Kiemelte, hogy a legtöbb tragédiát a biztonsági öv hiánya, az ittas vezetés, a figyelmetlenség, a nem megfelelő sebesség megválasztása, illetve az előzés és a vezetés közbeni telefonálás okozza. A szakember felhívta a fiatalok figyelmét arra is, hogy minden közlekedőnek, legyen az gyalogos vagy járművezető, be kell tartania a közlekedési szabályokat, és kellő odafigyeléssel, valamint körültekintéssel mindenki tehet a balesetek elkerülése érdekében. Ezt követően a Csongrádi Rendőrkapitányság és Csongrád Város Önkormányzata által közösen megszervezett Kerékpáros Pikniken vettek részt az egyenruhások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.