Kultúra

Jubileumi kiállítást rendeznek az egyetemen

Jubileumi kiállítást rendeznek az egyetemen

2019. október 13., vasárnap
Jubileumi kiállítást rendeznek az egyetemen

Tizenhét alkotó munkáját, fényképeket, rajzokat, festményeket tekinthetnek meg az érdeklődők az SZTE Alma Mater MÁSkép(p) című kiállítás-sorozatának jubileumi, harmincadik tárlatán az SZTE TIK kávézójában. A megnyitóra október 15-én, kedden 17 órától kerül sor.

Az SZTE Alma Mater MÁSkép(p) című kiállítássorozata mérföldkőhöz érkezett. Az elmúlt évek során 30 tárlatot mutatott be a szegedi egyetem alumni szervezete az SZTE volt hallgatóinknak, illetve oktatóinak munkáiból. A jubileumi kiállítás az Őszi Kulturális Fesztivál programja. A szervezők így szeretnék megköszönni az eddigi kiállítóknak, hogy alkotásaikat az SZTE Alma Materen keresztül mutatták meg a nagyközönségnek. Az Alma Mater újítással is készül: a kiállított képeket minden művész egy általa kiválasztott egyetemi egységnek adományozhatja. A tárlatot Prof. Dr. Görög Márta, az SZTE Állam-és Jogtudományi Kar dékánja, alumni ügyekért felelős rektori megbízott nyitja meg. Közreműködnek a Bartók Béla Művészeti Kar hallgatói. Kiállítók: Balázs Andrea Katalin, Bobkó Anna, Dr. Buzás Norbert, Dr. Dulic Sonja, Farkas Hajnalka, Fenyvesi Anna, Gyeviki János, Korom Fatime, Miskolczi Ágnes, Dr. Nagy Edit, Peták Mária, Szabó - Török Rozália, Szeleczky Noémi, Tóth Alisa, Vainel Gergely Gyula, Vörös Csaba, Wolcz Petra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.