Közélet

Jótékonysági csokigyűjtést szervez a szegedi Mátrix Alapítvány

Jótékonysági csokigyűjtést szervez a szegedi Mátrix Alapítvány

2019. október 15., kedd
Jótékonysági csokigyűjtést szervez a szegedi Mátrix Alapítvány

Jótékonysági csokigyűjtésbe kezd a Mátrix Közhasznú Alapítvány iskolás osztályok és óvodai csoportok összefogásával.

Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével az alapítvány által működtetett Mesedoktorok "Szeretetcsoki" csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek- és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Értékes díjazás

A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 2020. január közepén 200 000 Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100 000 forintot kap, míg a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 60 000 Ft díjazásban részesül. A jótékonysági felhívás elérhető a

www.szeretetcsoki.hu

oldalon, ahol osztályok, csoportok, gyermekek mellett az alapítvány várja cégek, baráti társaságok, közösségek, felnőtt jótevők közreműködését is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.