Közélet

Hónapok óta tudnak a nőverésről, mégsem zavarja az önkormányzatot

Hónapok óta tudnak a nőverésről, mégsem zavarja az önkormányzatot

2019. október 11., péntek
Hónapok óta tudnak a nőverésről, mégsem zavarja az önkormányzatot

A bántalmazott alkalmazott azt mondta, azért fordult a nyilvánossághoz, mert május óta semmi előrelépés nem történt a rendőrségen és a bíróságon, ami szerinte elég érdekes.

Komolyan bántja a megvert szegedi nőt az, hogy bár május óta mindenki tudja szerinte, mi történt az önkormányzat beszállítójánál, senki nem törődik vele, azóta is foglalkoztatják közpénzből a céget Szegeden, mintha mi sem történt volna. https://szegedma.hu/wp-content/uploads/2019/10/Ugyanugy-dolgoznak-ezzel-a-céggel.mp3   Május 21-én történt a verés a Tisza Expónál, ez az a cég, amely számos városi programban működik közre Szegeden, egyebek mellett ők szervezik a Gyereknapi Pikniket és azt a Toros fesztivált is, amelyeket

nemcsak hogy támogat az önkormányzat

, hanem amin rendszeresen "fellép" és kolbászokat osztogat Botka László.


A Torost is ez a cég szervezi, ezen a főszereplő mindig Botka László!

A nő azt mondja, azért lépett éppen most a nyilvánosság elé, mert május óta"sem a rendőrségnél, sem a bíróságnál nem történt semmi előrelépés az üggyel kapcsolatban, ami elég érdekes". https://szegedma.hu/wp-content/uploads/2019/10/Nem-történt-semmi.mp3  

(Ennek némileg ellentmond, hogy mi a rendőrségtől azt az információt kaptuk, hogy lezárták a nyomozást és az ügyet átadták a bíróságnak - a szerk.)

Lapunk egyébként úgy tudja, az ominózus cég, ahol a bántalmazás történt, sokat segít a hivatalosan vállalt feladatokon túl is a “szegedi rendszernek”, nem ritkán különféle számlázásokkal. Ezt a szálat még vizsgáljuk, gyűjtögetjük az információkat, mert nem megerősített információról van szó, de hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.