Közélet

Harmadik hidat és migránsmentes Szegedet ígért Nemesi Pál a TV2 Mokkájában

Harmadik hidat és migránsmentes Szegedet ígért Nemesi Pál a TV2 Mokkájában

2019. október 3., csütörtök
Harmadik hidat és migránsmentes Szegedet ígért Nemesi Pál a TV2 Mokkájában

"A gazdaságfejlesztési koncepcióm alapfeltétele az illegális bevándorlóktól mentes, biztonságos Szeged és a közlekedési infrastruktúra fejlesztése" - nyilatkozta Nemesi Pál a TV2 Mokka csütörtök reggeli adásában.

A független polgármesterjelölt hozzátette: a már előkészítési fázisban lévő harmadik híd önmagában nem elég: XXI. századi közlekedési koncepció kell, amelynek része a dinamikus városi közlekedés profin összehangolt lámpákkal, élhető parkolási rendszerrel és a 17 éve csak ígért harmadik híddal. A polgármesterjelölt szerint a fejlődés legfőbb gátja, hogy a jelenlegi városvezetés nem gondoskodott akkora zöldmezős ipari parkról, amely képes lehet világcégek befogadására - ehhez minimum több száz hektáros park szükséges. Pachmann Péter műsorvezető a riport végén meglepte Nemesit, amikor arról faggatta, milyen viszonyban vannak Botka Lászlóval. "Az első két ciklusában folyamatosan próbáltam segíteni az iparfejlesztési koncepciómmal, kezdetben vevő volt rá, de az utóbbi két ciklusra megfáradt, passzívvá vált. Jelenleg már nincs is köztünk semmiféle párbeszéd" - nyilatkozta riválisáról Nemesi Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.