Fegyelmezett játékának köszönheti első győzelmét az FK

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az FK 1899 Szeged Zolnay góljával 1-0-ra legyőzte a Szegedi VSE második csapatát a Csongrád Megyei II. osztály 9. fordulójában. A kék-feketék először nyertek az idei szezonban. Herczeg Gábor vezetőedző büszke csapatára, úgy véli, a siker annak köszönhető, hogy játékosai tiszteletben tartották saját határaikat.

Sorozatban nyolc vesztes mérkőzés után vasárnap az SZVSE II ellen megszerezte első győzelmét az FK 1899 Szeged a megye II-ben. Herczeg Gábor vezetőedző a siker mellett annak is örült, hogy hosszú idő után ismét Szegeden játszhatott csapata.

– Először is szeretném megköszönni a Szegedi VSE-nek, hogy ebben a szezonban először játszhattunk a körtöltésen belül, ráadásul szép számú közönség előtt, ami plusz lökést adott a játékosoknak – kezdte Herczeg. – Gratulálok a fiúknak! A kezdetektől fogva kitartottak az új koncepció mellett és most végre győzelmet ünnepelhettek – tette hozzá.

Kiemelte, a játékosok elsősorban maguknak és a kitartásuknak köszönhetik a győzelmet.

– Fegyelmezett, de nem túl sziporkázó játékkal nyertünk. A siker kulcsa, hogy mindenki tiszteletben tartotta saját határait. Néhány játékos visszatér, úgyhogy a következő fordulókban akár jobb teljesítményt is produkálhatunk – fogalmazott.

Hozzátette, játékban még nem tartanak ott, ahol szeretnének, viszont ez a győzelem önbizalmat adhat a továbbiakra.

Az FK 1899 Szeged szombaton 14.30-kor a Csengelét látja vendégül a tápéi sportpályán.

(Kiemelt kép: FK 1899 Szeged)

Előző sztori

Decemberig felújítják a villamospálya burkolatát a Kossuth Lajos sugárúton

Következő sztori

Már épül a pitvarosi egészségház

Legutóbbi hasonló cikkek