Sport

Fegyelmezett játékának köszönheti első győzelmét az FK

Fegyelmezett játékának köszönheti első győzelmét az FK

2019. október 15., kedd
Fegyelmezett játékának köszönheti első győzelmét az FK

Az FK 1899 Szeged Zolnay góljával 1-0-ra legyőzte a Szegedi VSE második csapatát a Csongrád Megyei II. osztály 9. fordulójában. A kék-feketék először nyertek az idei szezonban. Herczeg Gábor vezetőedző büszke csapatára, úgy véli, a siker annak köszönhető, hogy játékosai tiszteletben tartották saját határaikat.

Sorozatban nyolc vesztes mérkőzés után vasárnap az SZVSE II ellen megszerezte első győzelmét az FK 1899 Szeged a megye II-ben. Herczeg Gábor vezetőedző a siker mellett annak is örült, hogy hosszú idő után ismét Szegeden játszhatott csapata. – Először is szeretném megköszönni a Szegedi VSE-nek, hogy ebben a szezonban először játszhattunk a körtöltésen belül, ráadásul szép számú közönség előtt, ami plusz lökést adott a játékosoknak – kezdte Herczeg. – Gratulálok a fiúknak! A kezdetektől fogva kitartottak az új koncepció mellett és most végre győzelmet ünnepelhettek – tette hozzá. Kiemelte, a játékosok elsősorban maguknak és a kitartásuknak köszönhetik a győzelmet.

– Fegyelmezett, de nem túl sziporkázó játékkal nyertünk. A siker kulcsa, hogy mindenki tiszteletben tartotta saját határait. Néhány játékos visszatér, úgyhogy a következő fordulókban akár jobb teljesítményt is produkálhatunk –fogalmazott.

Hozzátette, játékban még nem tartanak ott, ahol szeretnének, viszont ez a győzelem önbizalmat adhat a továbbiakra. Az FK 1899 Szeged szombaton 14.30-kor a Csengelét látja vendégül a tápéi sportpályán.

(Kiemelt kép: FK 1899 Szeged)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.