/

Eltörte diákja kezét egy tanár Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén tavasszal egy helybeli általános iskolában törte el egy diákja kezét – közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a férfi több mint 10 éve oktatója az egyik hódmezővásárhelyi általános iskolának. Idén április 5-én a reggeli órákban a fiú tanuló sértett és osztálytársai az iskola földszinti folyosóján játszottak, amelynek során az egyik lány cipőjét elvették és a fiúmosdóba vitték. Az iskola folyosóján tartózkodó vádlottat a lány megkérte, hogy hozza ki a fiúmosdóból a cipőjét, amelynek a vádlott eleget tett: a tanár a cipőt a WC-ből kivitte, amikor is a sértett megállította, a tanár kezéből a cipőt kivette és azt kérésre sem adta vissza.

A fentiekre reagálva a vádlott a 13. életévét betöltött fiút karjánál fogva a mosdóba vezette és a kézmosó melletti WC-fülkébe lökte. A lökés következtében a sértett nekiütközött a WC-csészének, majd tartva attól, hogy a fejét a csempébe veri, kézzel próbálta magát megtámasztani. Az esés következtében azonban a sértett jobb kezének orsócsontja elmozdulás nélkül eltört, amellyel összefüggésben a sértettnek 8 napon túl, ténylegesen 6 hét alatt gyógyuló sérülése keletkezett.

A járási ügyészség a vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

Örülhet a szegedi jobboldal, pedig Botka László nyerte a választást

Következő sztori

Tűzhelyen felejtett étel borított füstbe egy szentesi lakást

Legutóbbi hasonló cikkek