Hírzóna

Eltörte diákja kezét egy tanár Vásárhelyen

Eltörte diákja kezét egy tanár Vásárhelyen

2019. október 14., hétfő
Eltörte diákja kezét egy tanár Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén tavasszal egy helybeli általános iskolában törte el egy diákja kezét - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a férfi több mint 10 éve oktatója az egyik hódmezővásárhelyi általános iskolának. Idén április 5-én a reggeli órákban a fiú tanuló sértett és osztálytársai az iskola földszinti folyosóján játszottak, amelynek során az egyik lány cipőjét elvették és a fiúmosdóba vitték. Az iskola folyosóján tartózkodó vádlottat a lány megkérte, hogy hozza ki a fiúmosdóból a cipőjét, amelynek a vádlott eleget tett: a tanár a cipőt a WC-ből kivitte, amikor is a sértett megállította, a tanár kezéből a cipőt kivette és azt kérésre sem adta vissza.

A fentiekre reagálva a vádlott a 13. életévét betöltött fiút karjánál fogva a mosdóba vezette és a kézmosó melletti WC-fülkébe lökte. A lökés következtében a sértett nekiütközött a WC-csészének, majd tartva attól, hogy a fejét a csempébe veri, kézzel próbálta magát megtámasztani. Az esés következtében azonban a sértett jobb kezének orsócsontja elmozdulás nélkül eltört, amellyel összefüggésben a sértettnek 8 napon túl, ténylegesen 6 hét alatt gyógyuló sérülése keletkezett.

A járási ügyészség a vádlottal szemben súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.