Közélet

Breaking: iratmegsemmisítésbe kezdhettek a szegedi Városházán

Breaking: iratmegsemmisítésbe kezdhettek a szegedi Városházán

2019. október 8., kedd
Breaking: iratmegsemmisítésbe kezdhettek a szegedi Városházán

Most kaptuk a hírt, hogy túlórázniuk kell egyes városházi dolgozóknak, mert hatalmas irat-mennyiség lezúzását kell teljesíteniük még a héten; "nem győzik darálni a papírokat".

Egy olvasónk értesített bennünket, hogy felesége szerint "nem engedik haza őket addig, ameddig a napi adagot le nem zúzzák a Polgármesteri Hivatalban". Az önkormányzatnál állítólag hétfőn adták ki az utasítást bizonyos iratok megsemmisítésére, de akkora mennyiségű dokumentációról van szó, hogy a kijelölt dolgozók alig győzik, péntekig viszont végezniük kell vele - állítja a férfi. Informátorunk szerint nemcsak a Városházán, hanem az önkormányzati cégeknél is megindult a darálás, ott szintén túlóráztatnak emiatt egyes dolgozókat.

Egyelőre nem megerősített hírekről van szó, de amint újabb érdemi és/vagy hivatalos információhoz jutunk frissítünk, vagy új cikket írunk.

Ha Önnek is van tudomása arról, netán Önt is arra kérték, hogy daráljon le bizonyos iratokat, akkor kérjük írjon nekünk a szegedmaKUKACgmailPONTcom e-mail-címen. Személyazonosságát bizalmasan kezeljük és bíróság előtt sem adjuk ki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.