Sport

Bogdan Radivojevics: Őrült vagyok, de jó őrült

Bogdan Radivojevics: Őrült vagyok, de jó őrült

2019. október 2., szerda
Bogdan Radivojevics: Őrült vagyok, de jó őrült

Pillanatok alatt a közönség egyik legnagyobb kedvence lett Bogdan Radivojevics, a MOL-Pick Szeged szerb válogatott kézilabdázója. A meccseken ezer fokon égő játékos legutóbb a Flensburg ellen 11 lövésből 11-szer talált a kapuba, bizonyítva klasszisát.

- Három Bajnokok Ligája forduló, három pont, három nehéz ellenfél ellen. Elégedett?

- A legfontosabb, hogy bebizonyítottuk, hogy bármelyik csapat ellen van esélyünk és ha a valós tudásunkat hozzuk, akkor bárkit képesek vagyunk megverni. Nem indultunk rosszul, három nehéz csapat ellen játszottunk, nem lehetünk elégedetlenek a három megszerzett ponttal.

- Ehhez kellett az Ön klasszisteljesítménye is. Gondolta volna, hogy ilyen gyorsan és könnyem megy majd a beilleszkedés?

- Nem, természetesen nem gondoltam, hogy ennyire zökkenőmentes lesz. Viszont csapattársaim egytől-egyig nagyon sokat segítettek az első perctől kezdve. Nagyon jó a légkör az öltözőbe, igazi csapatként működünk és ez a pályán is látszik a játékunkon.

- A három nehezebb csapat után jönnek a papíron könnyebb ellenfelek. Jönnek a kötelező győzelmek is?

- Ez a Bajnokok Ligája. Itt aki kötelező győzelemről beszél, az könnyen pofonba szaladhat bele. Nincs könnyű vagy könnyebb ellenfél. Ha nem koncentrálunk és nem figyelünk minden pillanatban, akkor nem érjük el a célunkat.

- Ezer fokon ég minden meccsen, a góljai után tüzeli a szurkolókat és a csapatot. Mindig ennyire magával ragadja a hangulat?

- Nem tudom másképp mondani: őrült hangulat van a csarnokban. Elkezdődik a mérkőzés és látom, hallom magam körül a szurkolókat, nem tudok mit csinálni. Őrült vagyok, de jó őrült. Hasonló élményben akkor ért amikor a Partizán játékosa voltam, vagy a válogatottban léptem pályára. Imádom ezt az érzést

Az első három forduló után egy hét szünet van a Bajnokok Ligájában. Azonban MOL-Pick Szeged nem marad meccs nélkül, szombaton 18 órától a Mezőkövesdet fogadja, majd kedden 18 órától az Orosháza vendége lesz. A Bajnokok Ligája következő fordulójában majd jövő hét vasárnap 16 óra 50 perctől az Aalborg ellen lépnek pályára. „A két bajnoki mérkőzésünkön kötelező a győzelem, ezzel nem hiszem, hogy meglepőt mondtam. Az Aalborg ellen is a 2 pontért lépünk pályára és ha a legjobbunkat hozzuk, akkor meg is nyerjük a mérkőzést.”- latolgatta az esélyeket Bogdan Radivojevics.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.