Közélet

Balettmulatsággal kezdődik a báli szezon Makón

Balettmulatsággal kezdődik a báli szezon Makón

2019. október 18., péntek
Balettmulatsággal kezdődik a báli szezon Makón

Október 19-én, szombaton ismét megtelik a Korona bálterme azokkal a makói, szegedi és hódmezővásárhelyi szülőkkel, akiknek a gyermeke a

VargaBalett

Táncműhelyben tanul balettozni. A makói báli szezont hagyományosan ez a mulatság nyitja, amelynek célja nem csupán a jótékonykodás, hanem az is, hogy a szülőkből legalább olyan közösség kovácsolódjon, mint a növendékekből.

Az este 6:30-kor kezdődő est elején a táncműhely éves munkáját videofilmmel és szavakban is összegzik: a szülőket Varga József, a műhely alapítója, művészeti vezetője köszönti majd. A műsorban fellép a kiváló Cseh Antal, Szilágyi Annamária, Szélpál Szilveszter és Kónya Krisztina – mindannyian a Szegedi Nemzeti Színház művészei -, valamint a Suhancok tánccsoport, lesz tombola és idén is átadjákaz Arabesque Mecénás-díjat amellyel a legnagyobb anyagi támogatást vállaló személyeknek, vállalkozásoknak fejezi ki köszönetét az egyesület. A jótékonyságibálbevételét arra fordítják, hogy a következő év versenyeire el tudjanak jutni a gyerekek: mind az utazási költségekre, mind pedig az öltözékekre, a csoportok megjelenésére fordítanak majd belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.