Politika

„Aki új korszakot nyitna Szegeden, az ma Nemesi Pálra szavaz”!

„Aki új korszakot nyitna Szegeden, az ma Nemesi Pálra szavaz”!

2019. október 13., vasárnap
„Aki új korszakot nyitna Szegeden, az ma Nemesi Pálra szavaz”!
Szokatlanul hatalmas a részvétel Szegeden

, ráadásul órák óta nem csökken a szavazók aktivitása, az orságos átlagnál is többen szavaznak. Választókat kérdeztünk Szeged utcáin.

„Mindenkinek el kell mennie szavazni Szegeden, aki azt akarja, hogy a város minél gyorsabban fejlődésnek induljon úgy, mint a többi város. Azt gondolom, aki új korszakot nyitna Szegeden, az ma biztosan Nemesi Pálra szavaz, mert ő hiteles jelölt végre. Én is így tettem” – nyilatkozta lapunknak egy harminc év körüli férfi, akit kilépve az egyik szavazókörből szólítottunk meg. Egy másik férfi azt mesélte, számos ismerőse ikszelt ma Nemesi Pálra, mert benne több fantáziát és munkabírást, illetve terveket látnak, mint Botka Lászlóban. - Nemesivel szóba állnak az országos döntéshozók, kormánytagok. Engem nem érdekel a politika. De szerintem egy ekkora városnak szüksége van országos támogatásra és együttműködésre a mindenkori kormánnyal, ezt meg jól hozza Nemesi – magyarázta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.