Sport

A meglepetés ereje segíthet a MOL-Fehérvár ellen

A meglepetés ereje segíthet a MOL-Fehérvár ellen

2019. október 31., csütörtök
A meglepetés ereje segíthet a MOL-Fehérvár ellen
Ahogy azt megírtuk, a címvédő MOL-Fehérvár lesz az ellenfele a Szeged-Csanád GA labdarúgócsapatának a Magyar Kupa következő fordulójában. A sorsolás után Germán Tamást, a szegediek csapatkapitányával beszélgettünk.- Mi jutott eszébe, amikor meglátta, hogy a címvédő MOL-Fehérvár ellen folytatják a Magyar Kupában?

- Több csapattársammal együtt néztük a sorsolást és amikor végére a Ferencváros és a Fehérvár maradt, akkor nagyon bíztunk benne, hogy megkapjuk az egyiket. Örülünk neki, hogy ez összejött és nagyon várjuk a mérkőzést.

- Nem örültek volna jobban , ha ebben a körben még egy könnyebb, verhető ellenfélnek?

- Örülök annak, hogy el tudunk hozni egy ilyen kvalitású csapatot és biztosan jó hangulatú mérkőzés lesz. Ráadásul a következő kőrben már két meccs dönt a továbbjutásról, úgy pedig nehezebb elérni egy bravúrt. Így viszont ott az esély, hogy hazai pályán meg tudjuk lepni a Fehérvárt és remélem ez nem csak terv marad.

- A fehérváriak keretében 12 jelenlegi vagy korábbi válogatott labdarúgó játszik, nem kérdés, hogy erősebb a keretük. Mivel lehet sanszuk a meglepetésre?

- Nekünk úgy kell ezt felfogni mint egy ünnepet. Az előző meccseinket nézve garantálható, hogy jó hangulat lesz a stadionban, reggel a közösségi oldalakat böngészve láttam, hogy a szurkolók is nagyon várják a meccset. Nekünk úgy kell kimennünk a pályára, hogy megmutassuk, hogy alkalmasak vagyunk arra, hogy néhány éven belül az élvonal környékére érjünk. Meg fogjuk lenni őket és a lelátóról is kapjuk a támogatást és reméljük, hogy jól fog elsülni.

A Szeged-Csanád GA-MOL-Fehérvár FC labdarúgó Magyar Kupa mérkőzést várhatóan december 4-én az esti órákban rendezik a Szent Gellért Fórumban. A továbbjutásról egy mérkőzés dönt, tét a 16 közé jutás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.