Balhé

Zombidrogos rémítette halálra a fiatalokat a Kárász utcán

Zombidrogos rémítette halálra a fiatalokat a Kárász utcán

2019. szeptember 16., hétfő
Zombidrogos rémítette halálra a fiatalokat a Kárász utcán

Miután elijesztette őket, megette a kajájukat.

Olvasónk tájékoztatása szerint, hétfőn nem sokkal dél után egy minden jel szerint zombidrog hatása alatt álló férfi vegzálni kezdte a Kárász utca egyik teraszán ülő fiatalok egy csoportját. Az illető - miután a szagával és a percekig tartó, félelmetes nézésével, illetve jelenlétével elüldözte az egyetemistákat - falatozni kezdett az ott hagyott tányérokból.

- Fel nem foghatom ép ésszel, hogy hogyan történhet meg ilyesmi Szegeden, ami elvileg Magyarország legeurópaibb városa. Egész egyszerűen odajött ez a bódult állapotú, szemmel láthatóan önmagáról megfeledkező, koszos, büdös férfi, aztán a vendégek sorra felálltak az asztaloktól és távoztak. Ezt kihasználva megette az elüldözöttek által ott hagyott ételt – írta nekünk egy neve elhallgatását kérő olvasónk.

Korábban megírtuk, hogy Szegeden egyre nagyobb méreteket ölt a zombidrogfogyasztás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.