Hírzóna

WC-kagylókat loptak egy vásárhelyi telephelyről

WC-kagylókat loptak egy vásárhelyi telephelyről

2019. szeptember 17., kedd
WC-kagylókat loptak egy vásárhelyi telephelyről

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helybeli és egy szegedi férfival szemben, akik szaniter termékeket tulajdonítottak el a megyei jogú városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a három férfi augusztus 15-én délben megjelent egy hódmezővásárhelyi cég raktárként használt telephelyén. Ott három raklap szaniter árut rakodtak fel egy kisteherautóra, majd elhajtottak azzal. Később egy fiktív szállítólevél felhasználásával továbbértékesítették a 72 darab WC-csészét. A rendőrök a nyomozás során beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Ellenük lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Mindhárman elismerték a cselekmény elkövetését. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.