/

WC-kagylókat loptak egy vásárhelyi telephelyről

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
dav

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helybeli és egy szegedi férfival szemben, akik szaniter termékeket tulajdonítottak el a megyei jogú városban – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a három férfi augusztus 15-én délben megjelent egy hódmezővásárhelyi cég raktárként használt telephelyén. Ott három raklap szaniter árut rakodtak fel egy kisteherautóra, majd elhajtottak azzal. Később egy fiktív szállítólevél felhasználásával továbbértékesítették a 72 darab WC-csészét.

A rendőrök a nyomozás során beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Ellenük lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Mindhárman elismerték a cselekmény elkövetését.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Előző sztori

Hiába az ígéret, továbbra is áldatlan állapotok uralkodnak a Tisza Lajos körúton

Következő sztori

Tbc-s lehet a fiatalokat riogató zombidrogos

Legutóbbi hasonló cikkek