Hírzóna

Több vasútvonalon is óriási fennakadások vannak Szeged térségében

Több vasútvonalon is óriási fennakadások vannak Szeged térségében

2019. szeptember 9., hétfő
Több vasútvonalon is óriási fennakadások vannak Szeged térségében

Szegedi térségében a hétfő délutáni viharok után több vasútvonalon is fennakadások vannak - tájékoztatta Mávinform az MTI-t.

A közlemény szerint a szegedi fővonalon Szatymaz és Kiskundorozsma állomás között a vihar miatt több helyen faágak kerültek a felsővezetékre, ezért szünetel a vonatközlekedés ezen a szakaszon. Szatymaz és Szeged között pótlóbuszok viszik az utasokat, a szegedi vonalon egy-két órával hosszabb eljutási idővel kell számolni - várhatóan késő estig. Az InterCity vonatok Cegléd és Szeged között felármentesen vehetőek igénybe. A Szeged-Békéscsaba vonalon Hódmezővásárhely és Kútvölgy között fa dőlt a vasúti pályára, ezért a tervezetten Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedő pótlóbuszok meghosszabbított útvonalon, Kútvölgyig járnak. A Szentes-Orosháza vonalon is fakidőlés okozott fennakadást, ott a forgalom már újraindult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.