Meteor

Szép, nyugodt őszi időnk lesz

Szép, nyugodt őszi időnk lesz

2019. szeptember 13., péntek
Szép, nyugodt őszi időnk lesz

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hajnalig derült vagy gyengén felhős, csapadékmentes idő várható.

Szombat reggel és délelőtt, illetve az ország déli felén még kora délután is, szakadozott felhősáv vonul át, ezt követően szombaton a délután folyamán már gomolyfelhő-képződésre lehet számítani. Összességében többórás napsütés várható. Szombaton elsősorban az Északi-középhegységben és a Duna-Tisza közén, kisebb eséllyel a nyugati határvidéken alakulhat ki néhol futó zápor. Az északi, északkeleti szél szombaton az ország középső sávját leszámítva megélénkül, a keleti megyékben napközben meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet döntően 10, 17 fok között alakul, de az északi völgyekben néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 20 és 26 fok között várható, délen lesz a melegebb.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=s1Cb_q49L10

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.