Közélet

OLVASÓI LEVÉL: Tisztelt Botka László Polgármester Úr!

OLVASÓI LEVÉL: Tisztelt Botka László Polgármester Úr!

2019. szeptember 27., péntek
OLVASÓI LEVÉL: Tisztelt Botka László Polgármester Úr!

Érdekes olvasói levelet kapott szerkesztőségünk - és a címzetteket látva mások is. Egy csalódott baloldali írta meg véleményét, azt kérve, jelentessük meg Botka Lászlónak írt nyílt levelét. Íme!

"Tisztelt Botka László Polgármester Úr! Én eddig mindig Önre szavaztam, de ezúttal nem fogok, mert mélyen csalódtam Önben. Ha megengedi, kifejtem, hogy miért. Baloldali családban nőttem fel, nagyapám és apám is a honvédségnél szolgált, mi „Szakácsi gyerekek” belenőttünk a baloldalba. Büszke baloldali voltam és ma is annak tartom magamat. Ám az, amit Ön művel, az már sok. Annak köze sincs a baloldalhoz. Ön, tisztelt Botka úr, csak a saját hatalmát félti és akarja bebetonozni. Én viszont ebben nem fogom támogatni. Egy igazi baloldali sosem áll össze a szélsőjobbal, a Jobbikkal. Mit keres ott a maga oldalán Tóth Péter??? Az ég szerelmére? Egy igazi baloldali ember sosem áll össze ezzel a momentumos kis műmájerrel, aki még nem is szegedi. Szeretne híres politikus lenni, az világos, de Edvinkének inkább az anyja mellett a helye (ahogy elnézem), nem a politikában és főleg nem a szegedi városvezetésben. Megállt az eszük??? Botka Úr! Én felnéztem Önre. Megemésztettem azt is, hogy Orbán Viktor állami pénzéből épül, szépül Szeged, de hát kit érdekel, hogy milyen pénzből? A lényeg, hogy van. De úgy látom, a pénz is elfogyott itt már. A fizetésekről nem is beszélve. Egy igazi baloldali ember sosem árulja el a barátait. Ön azonban elárulta a barátait, régi, hűséges barátait méghozzá. (Neveket nem mondok, úgy is tudja.) Botka úr! Csalódtam Önben, mert csak a hatalmat akarja mindenáron. De már nincs meg hozzá se az ereje, se a kitartása, se a kapcsolatai, nincsenek támogatói sem (Tóth Péééééter???), és az országos döntéshozók sem állnak már szóba Önnel. (Tóth Berci miért nem fogadta Önt? Gyurcsány fog itt intézkedni megint?) Azt sem tudom megérteni, hogy ha végre az állam kifizeti az uszodát, ad rá tizenmilliárdokat, akkor miért kell még ezzel a pénzzel is trükközni és saját számlán parkoltatni??? Hát már semmi nem elég? Tehát itt a vége a részemről Botka uraság, maga többé nem baloldali a szememben, csak egy megélhetési politikus.

G. Szakácsi László

Szeged"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.