Közélet

Nemesi Pál: Családi Piknik az Északi Városrészen

Nemesi Pál: Családi Piknik az Északi Városrészen

2019. szeptember 19., csütörtök
Nemesi Pál: Családi Piknik az Északi Városrészen

A múlt hétvégén, Alsóvároson telt házzal indult Családi Piknik rendezvénysorozat folytatódik: Nemesi Pál és csapatamost szombaton az Északi Városrész, Rókus és Újrókus lakóit hívják egy felejthetetlen mulatságra, a helyszín ezúttal a Kodály téri játszótér melletti füves terület.

A Családi Piknik - Északi Városrész című rendezvényen a család minden tagjára gondoltak: a gyermekeket ingyenes ugrálóvár, kézműveskedés, arcfestés, VR szimulátor-helyszín, ajándék vattacukor és lufi, az anyukákat Vastag Csaba koncertje, a nagyszülőket pedig díjmentes szűrőkamion várja. A program délelőtt 10-kor kezdődik, a Kíváncsi Katica és Mesezenekara 10:30-kor, Vastag Csaba 12:00-kor lép a színpadra.

A rendezvény fővédnöke, Nemesi Pál szerint ezek az alkalmak azért fontosak, mert ilyenkor nyugodtan, kötetlenül tudnak beszélgetni az adott városrészben megoldandó feladatokról, kihívásokról. Mint mondta: “A kötetlen párbeszédben és a nyitott városháza gyakorlatában hiszek, ami annyit jelent, hogy bármelyik szegedi, bármikor feszélyezettség nélkül el tudja mondani, mi a gondja, miben tudna neki segíteni a városvezetés.”

Helyszín:Kodály tér (a volt Diófa mögötti játszótéren)

Időpont: 2019.09.21., szombat 10:00-16:00

Részletek:https://www.facebook.com/events/542072299870283/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.