Így próbálja eladni az I-es Kórházat a szegedi városvezetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

HVG hirdetés, videó, 3D-s séták és még ki tudja mivel hirdeti a szegedi önkormányzat, hogy túladna a hatalmas ingatlanegyüttesen. Miközben azt az Egyetemmel kötött megállapodás alapján betegellátásra használhatná, ameddig tartanak a kormányzati támogatásból elindított felújítások a szegedi egészségügyben. 

Botka László propagandája tegnap megint mellé lőtt! Megpróbálták hitelteleníteni cikkünket, amiben olvasónk jelzése és fotói alapján bemutattuk, hogy nagyon úgy tűnik: éppen idegenvezetést tartanak vélhetően potenciális vásárlóknak, érdeklődőknek az ingatlanban. Amit lényegesen olcsóbban akarnak eladni, mint amennyiért eredetileg kínálták, vagy amennyit érhetnek a mai ingatlan-viszonyok között.

Most megmutatjuk, hogyan próbálja eladni az önkormányzat a kórházat!

Csilli-villi promó videóval:

Aztán szép, színes IKV-s füzetkével:

Aztán országos lapban – például HVG – is megjelenő felhívással:

Nagyon klassz 3D-s sétákkal:

Tehát tény, hogy az I-es Kórházat eladná az önkormányzat. Miközben azt – egy megállapodás alapján – használhatná az egyetem, és ott betegellátás folyhatna. Információink szerint az épületre szükség is lenne a betegellátásban.

Előző sztori

1,3 milliárd forintos kormányzati beruházás segíti a Tisza hulladékmentesítését

Következő sztori

Folytatódik a Szentháromság utcai virágsor kálváriája

Legutóbbi hasonló cikkek