Hírzóna

Felújítás alatt álló házat rámoltak ki Vásárhelyen

Felújítás alatt álló házat rámoltak ki Vásárhelyen

2019. szeptember 8., vasárnap
Felújítás alatt álló házat rámoltak ki Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 43 éves helybeli férfival szemben, aki egy felújítás alatt álló épületbe tört be a megyei jogú városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi április 19-én az ajtót felfeszítve jutott be a felújítás alatt álló ingatlanba, ahonnan különböző szerszámokat, illetve szerszámgépeket vitt el több mint 100 ezer forint értékben. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a gyanúsított lakhelyén tartott kutatás során lefoglalták az ellopott szerszámok egy részét. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.