Hírzóna

Ezúttal hét bevándorlót kapcsoltak le Röszkén

Ezúttal hét bevándorlót kapcsoltak le Röszkén

2019. szeptember 24., kedd
Ezúttal hét bevándorlót kapcsoltak le Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A járőrök szeptember 24-én 7 óra 40 perckorkét határsértőt tartóztattak fel Röszke külterületén. Néhány órával később öt illegális migránst találtak megbújva egy szerb honosságú kamion rakterében a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában. Ellenőrzésük során a férfiak közül egy pakisztáni, kettő albán, míg négy afgán állampolgárnak vallotta magát. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.