Hírzóna

Élő kismacskákat ásott el egy idős asszony

Élő kismacskákat ásott el egy idős asszony

2019. szeptember 7., szombat
Élő kismacskákat ásott el egy idős asszony

Az állatok még éltek, amikor a rendőrök megtalálták és kiásták őket - közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei szeptember 6-án 19 óra 40 perckor bejelentést kaptak, hogy a XXIII. kerületi Fűzfa közben egy nő megölt háromkiscicát. A rendőrök beszéltek a bejelentővel, aki elmondta, hogy délután egy ott lakó idős nőélve elásott három kismacskát. A férfi azt is megmutatta a járőröknek, hogy a nő hova temette az állatokat.

A járőrök értesítettek egy állatvédő alapítványt, és közösen elkezdték kiásni a kismacskákat. Az ásás közben a földből erősödő nyávogásra, majd mozgásra lettek figyelmesek.Az eltemetett kiscicák még éltek, kettőt a gödörben, a harmadikat a gödör közelében találták meg, neki sikerült kiásnia magát. A rendőrök ezután elfogták, majd a XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították a 64 éves nőt, akit a nyomozók állatkínzás miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A kiscicákról az éjszaka az állatvédő alapítvány gondoskodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.