Hírzóna

Balesetveszélyes teherautókat kapcsoltak le Csongrádban - videó!

Balesetveszélyes teherautókat kapcsoltak le Csongrádban - videó!

2019. szeptember 13., péntek
Balesetveszélyes teherautókat kapcsoltak le Csongrádban - videó!

A Csongrád megyei rendőrök három külföldi sofőrrel szemben intézkedtek túlsúlyos járművel való közlekedés, illetve a teherszállítási szabályok megszegése miatt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának járőrei szeptember 10-én napközben egy bolgár honosságú autószállító trélert ellenőriztek a sztráda Csanádpalota felé vezető oldalán, a Kéthalmi pihenőhelyen. A tengelysúly mérés soránmegállapították, hogy a rakomány csaknem 900 kilogrammal haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget. Két nappal később ugyanitt állítottak meg egy bolgár járműszerelvényt. A mérlegelés során megállapították, hogy a tréler össztömege több mint másfél tonnával meghaladja a jogszabályban megengedettet. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WTbvxV6aMug A rendőrök szeptember 13-án reggel egy bolgár honosságú kisbuszt ellenőriztek az M5-ös autópálya balástyai csomópontjánál. A jármű egy olyan kisteherautót szállított tréleren, amelynek platóján egy személyautó volt. Az egyenruhások a járművezetőkkel szembenhelyszíni bírságot szabtak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.