Közélet

A viharban megrongálódott gyermekklinikának segít Nemesi Pál

A viharban megrongálódott gyermekklinikának segít Nemesi Pál

2019. szeptember 11., szerda
A viharban megrongálódott gyermekklinikának segít Nemesi Pál

A hétfői viharban megrongálódott Szegedi Gyermekklinika segítségére sietett Nemesi Pál. Az épület tetőszerkezetében komoly kár keletkezett, miután rádőlt egy fa.

„A hétfő délutáni vihar okozta károk elhárításában össze kell fognunk nekünk, szegedieknek és együtt dolgozni a helyzet megoldásán, politikai hovatartozástól függetlenül” – olvasható Nemesi Pál független polgármesterjelölt közleményében. Nemesi megemlítette, hogy a vihar elálltát követően szakemberekkel egyeztetett, illetve összehívta a partnereit, vállalkozó társait, barátait, hogy együttes erővel segítsenek.

„A kollégáim felmérték a Szegedi Gyermekklinikát ért károkat, én pedig már össze is gyűjtöttem a helyreállításhoz szükséges összeget, hamarosan indulhat a munka!”

– így Nemesi. A független polgármesterjelölt közleménye végén köszönetét fejezte ki a szegediek biztonságáért dolgozó mentősöknek, tűzoltóknak, rendőröknek, katasztrófavédőknek és civileknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.