A Szegedi Fidesz üdvözli Nemesi Pál és Orbán Viktor egyeztetését

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nemesi Pál független polgármester-jelölt kapcsolatokkal, tapasztalatokkal és erővel is rendelkezik – írja a párt szegedi szervezete közleményében.

A szegedi Fidesz üdvözli, egyben nagyszerű kezdetnek tartja, hogy Nemesi Pál egyeztetést kezdeményezett Orbán Viktornál, Magyarország miniszterelnökénél. A héten bebizonyosodott, hogy ez a párbeszédképes, menedzserszemléletű hozzáállás lehet a siker titka a jövőben: a  kormányzat ugyanis az Egyetemmel közösen 85 hektáros ipari parkot fejleszt, közel 30 milliárd forintból. Ez a magatartás repítheti városunkat a hazai sikervárosok közé.

Mint ismert, a héten négyszemközti egyeztetés zajlott Orbán Viktor miniszterelnök és Nemesi Pál, Szeged független-polgármester-jelöltje között.

A megbeszélés témái közt szerepelt Szeged jövője, különös tekintettel a kapcsolatok rendezésére Szeged és a kormányzat között, valamint a helyi gazdaság-, és iparfejlesztés kérdései, illetve a 3. Tisza-híd is.

A szegedi Fidesz üdvözli, hogy Nemesi Pál már most keresi a kormányzattal és annak vezetőjével a kapcsolatot. Meggyőződésünk, csak ezzel a hozzáállással érhetünk el közös sikereket a jövőben, csak ez a nyílt, párbeszédképes magatartás viheti előre Szegedet.

Nemesi Pál független polgármester-jelölt kapcsolatokkal, tapasztalatokkal és erővel is rendelkezik. Október 13-án pedig Szeged polgárai választhatnak maguknak egy, a jelenleginél ígéretesebb jövőt is, olyat, amilyet Szeged igazán megérdemel.

Előző sztori

Birkózás: Kiss Balázs és Lőrincz Viktor győzött, Krasznai kiesett

Következő sztori

A magányos harcosok ideje lejárt: ha lesz ipar Szegeden, mindenki jobban élhet majd!

Legutóbbi hasonló cikkek