Politika

30 órája nem válaszolnak kérdéseinkre a szegedi momentumosok

30 órája nem válaszolnak kérdéseinkre a szegedi momentumosok

2019. szeptember 18., szerda
30 órája nem válaszolnak kérdéseinkre a szegedi momentumosok

Nem akarják elárulni, hogy ők is több pénzt fizettetnének-e Magyarországgal, mint Főnökök - Fekete-Győr András - azért, mert nem fogad be migránsokat az ország.

Extra pénzt fizettetne Magyarországgal a Momentum

, amennyiben nem fogad be migránsokat - erről a párt elnöke, Fekete-Győr András beszélt a Hír TV kérdésére. Fekete-Győr szerint a háború elől menekülő bevándorlóknak igenis joguk van belépni Európába és a kontinensnek kötelessége őket elszállásolni és gondjukat viselni.

A szegedma.hu kíváncsi volt arra, hogy mit szólnak a szegedi momentumosok pártjuk első emberének kijelentéséhez. Kerestük az ügyben Nagy Sándor alpolgármestert, aki májusban döntött úgy, hogy az Együtt helyett a Momentumban folytatja a politizálást, és Mihálik Edvint, aki a 18-as választókerületben indul képviselőjelöltként, és akit Szegedre ejtőernyőztetett a pártja. Nos, egyelőre mindketten hallgatnak, ugyanis már 30 órája nem érkezik válasz megkeresésünkre.

(kép forrása: szeged.hu)

Közben Botka László szocialista polgármester Fekete-Győr Andrást fogadta hivatalában. Vajon miről egyeztethettek? A szegedi városvezetés ugyanis köztudottan örömmel fogadna be migránsokat, legalábbis nagyon elkötelezett ebben a kérdésben - tudjuk

Martin Schultz kijelentése óta

. De Botka László is kifejtette már, hogy ha rajta múlna, azon lenne, hogy

mielőbb lebontsa a határt védő kerítést

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.