Balhé

Tarzan hiába várta Jane-t Szegeden

Tarzan hiába várta Jane-t Szegeden

2019. augusztus 9., péntek
Tarzan hiába várta Jane-t Szegeden

És az a több száz ember is, aki elhitte, amit Botka László újságja és maga a polgármester írt...

Több száz csalódott szegedi nézett értetlenül maga elé ma este, mert a világhírű Jane Goodall-t várták, de helyette csak Botka Lászlót kapták.

A polgármester háziújságja ugyanis úgy harangozta be az eseményt, hogy a híres etológus személyesen lesz Szegeden, és köszönti a szegedieket egy 10 perces beszéddel, de ehelyett csak egy Sokol rádió minőségére hasonlító, de nem annyira jó, folyamatosan recsegő szöveget hallhattak a jelenlévők a Dugonics téren. Botka László is csak vakarta a fejét...

Már, ha hallották, mert rettenetesen halk volt az egész. Botka László sem mondott igazat azonban, vagy megengedőbben: félreérthetően fogalmazott, mert Facebookján maga is úgy promózta az eseményt, hogy Jane Goodall beszédet mond (de azt nem írta oda, hogy messziről).

Számos szegedi adott hangot nem tetszésének, és érezte úgy, hogy becsapták, ezért inkább elmentek. Akik maradtak, azok döbbent csendben próbálták felfogni, hogy mi történik körülöttük.

A Facebook oldalán a Szegedi Civil Háló is Jane Goodall-al reklámozta a videót, amiben csak Jane Goodall nem szerepelt, csak a hangja.

UPDATE: Nem kér elnézést a csalódott Szegediektől Botka László csapata amiért biodíszletnek nézték a szegedieket

Botka László hazudozó lapja elnézést kérés helyett, amiért megtévesztettek több száz szegedit, lapunkat próbálják lejáratni - újra.

Azt írják

, hogy "egy 85 éves idős asszony fáradtságán tombol a szegedi Fidesz média" - vagyis mi. Ez nem igaz! Mi nem tombolunk semmin. Több száz csalódott szegedi viszont zokon vette, hogy

bár egy nyilvános vécének is hangosan és lelkesen örülő

szeged.hu-n mindenről szó van, csak a lényegről nem. Vagyis, hogy noha Botka László tudott róla már tegnap, vagy ma napközben; mégsem jelentették be az esemény előtt, hogy a világhírű etológus, Jane Goodall mégsem jön Szegedre.

Elhallgatták ezt a tényt!

Se Botka László nem közölte, se a propaganda médiája nem közölte, így a szegediek joggal várták Jane Goodall-t, majd joggal csalódtak, hogy biodíszletnek nézték őket, és tapsgépnek használta fel őket Botka László egy politikai kampánybeszéd végén.

Ez álláspontunk szerint méltatlan a várossal, a szegediekkel, Jane Goodall-al és Máté Bence világhírű természetfotóssal szemben is.

Úgy véljük, ezért a megtévesztésért inkább elnézést kellett volna kérnie a szegediektől Botka Lászlónak és csapatának, nem pedig arrogánsan visszatámadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.