Közélet

Rangos címre pályázik a makói Hagymatikum

Rangos címre pályázik a makói Hagymatikum

2019. augusztus 13., kedd
Rangos címre pályázik a makói Hagymatikum

Az idén is három kategóriában versenyt hirdettek a magyarországi fürdők között, a Hagymatikum ebből Az év regionális fürdője címre pályázik - számolt be a Rádió 7.

Lajtosné Papp Noémi, a makói létesítmény marketing csoportjának a vezetője elmondta: összesen 200 fürdő vesz részt ebben a megmérettetésben. A Hagymatikum eddig nagyon jó helyen áll, hiszen benne van az első ötben. A vendégek szavazatai alapján dől el a verseny. Voksolni személyesen lehet a Hagymatikumban vagy a

www.hagymatikum.hu

weboldalon. Lajtosné Papp Noémi hozzátette: eddig öt alkalommal vettek részt ebben a versenyben. Korábban még Az év feltörekvő fürdője címre pályázott a Hagymatikum, de az idén ezt átváltották Az év regionális fürdőjére. A makóiaknak nem kell panaszkodniuk, hiszen az évek alatt szépen teljesítettek, legutóbb az ötödik helyen végeztek. Most az a cél, hogy a dobogó valamelyik fokára kerüljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.