Közélet

Ötből négy lakos elítéli a külföldi szemét importját Vásárhelyen

Ötből négy lakos elítéli a külföldi szemét importját Vásárhelyen

2019. augusztus 22., csütörtök
Ötből négy lakos elítéli a külföldi szemét importját Vásárhelyen

A vásárhelyiek 81,4 százaléka szerint elfogadhatatlan, hogy a polgármester külföldi hulladék beszállításával akarja növelni a város bevételeit, közel 80 százalék szerint pedig Márki-Zaynak tájékoztatnia kellett volna az Olaszországból beszállított hulladékról a város lakosságát. 11 500 személy részvételével tartott közvélemény-kutatás eredményeiről számolt be a Vásárhely24.

Egy országos, piacvezető céggel telefonos közvélemény-kutatást végzett a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület az Olaszországból származó szeméttel összefüggésben. Az elmúlt hetekben lezajlott felmérés eredményeiről részletesen tájékoztatták a portált. A több mint 11 500 polgár elérésével végzett kutatás eredményei alapján elmondható, hogy a vásárhelyiek döntő többsége hallott arról, hogy 12 ezer tonna olasz szemetet szállítanak Hódmezővásárhelyre. Több mint 80 százalék úgy nyilatkozott, hogy a mindenkori polgármesternek kötelessége tájékoztatni a lakosságot külföldi szemét behozataláról, és legalább ennyien megerősítették, hogy semmilyen tájékoztatást nem kaptak Márki-Zaytól. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.