Sport

Kikapott hazai pályán a Szeged-Csanád GA

Kikapott hazai pályán a Szeged-Csanád GA

2019. augusztus 25., vasárnap
Kikapott hazai pályán a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a BFC Siófoktól a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában.

Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott. Öt perccel a játékrész vége előtt büntetőhöz jutott a Siófok, miután Varga elsodorta Jánvárit. A tizenegyest Horváth Péter gólra váltotta. A hazaiak megpróbáltak egyenlíteni még a szünet előtt, de egy villámgyors kontra végén Bencze Márk megduplázta a vendégek előnyét, így kétgólos siófoki vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok. Az 57. percben szépített a hazai csapat: Mohl Dávid egy szabadrúgást követően akrobatikus mozdulattal a kapuba juttatta a labdát. Húsz perccel később azonban Jánvári – szintén szabadrúgás után – visszaállította a kétgólos különbséget. Az eredmény a folytatásban nem változott, a Szeged-Csanád GA 3-1-es vereséget szenvedett a Siófoktól.

Merkantil Bank Liga NB II, 5. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - BFC Siófok 1-3 (0-2)

Gyula, Grosics Akadémia, vezeti: Dolnegó Bálint (Kovács Gábor, Szvetnyik Bence).

Szeged-Csanád GA:

Takács - Germán, Tóth G., Gajdos (Bitó, 85.), Szabó P. (Andorka, a szünetben), Moga, Pongrácz, Oláh G. (Sóron, 75.), Varga Sz., Mohl, Orosz. Vezetőedző: Joao Janeiro.

BFC Siófok:

Tajti - Jánvári, Tajthy, Horváth A., Bencze (György, 81.), Csilus, Horváth P., Szakály (Magasföldi, 68.), Izing, Balogh, Lorentz. Vezetőedző: Gál István.

Gól

: Mohl (57.), ill. Horváth P. (41., 11-esből), Bencze (44.)., Jánvári (77.).

Joao Janeiro: -

Egy csapat ellen is nehéz, két csapat ellen még nehezebb…..Néhány ítélet alapvetően megváltoztatta a játék képét, kimenetelét. Nekünk is volt több lehetőségünk, amiket nem használtunk ki, az ellenfél viszont igen, ilyen a labdarúgás. (Kiemelt kép: balmazfoci)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.