Közélet

Jól vigyázták a kajak-kenu-vb rendjét a csongrádi zsaruk

Jól vigyázták a kajak-kenu-vb rendjét a csongrádi zsaruk

2019. augusztus 26., hétfő
Jól vigyázták a kajak-kenu-vb rendjét a csongrádi zsaruk

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai a 2019-es a kajak-kenu-világbajnokságon is értékes információkkal és érdekes játékokkal várták az érdeklődőket Szegeden.

A Maty-éri pályán zajló küzdelemre a világ számos országából több száz versenyző érkezett. A versenyszámok megtekintésére kiérkező szurkolók azonban nemcsak a kiváló sportélménnyel, de bűnmegelőzési ismeretekkel is gazdagabbak lettek. A CSMRFKszakemberei igyekeztek a legfontosabb információkat átadni, amellyel elkerülhető az áldozattá válás. Ezt a lehető legkönnyedebb formába öntötték, hiszen legtöbben a családdal látogattak el a szegedi eseményre, és így a kicsiktől a nagyokig érdekességet és hasznos ismereteket kellett átadni. Ezt egy tudásszint felmérő játékkal is megerősítették, amit a 10 éves taksonyi Veres Konrád nyert meg és átvehette a CSMRFK BMO "Lépésről lépésre együtt a biztonságért" elnevezésű társasjátékát. Emellett a rendőri pálya iránt érdeklődők kérdéseire a CSMRFK Humán Szolgálatának munkatársai adtak választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.