Közélet

Ismét várják az érdeklődőket a Magyar Közút szegedi mérnökségén

Ismét várják az érdeklődőket a Magyar Közút szegedi mérnökségén

2019. augusztus 28., szerda
Ismét várják az érdeklődőket a Magyar Közút szegedi mérnökségén

Milyen egy útellenőri autó? Milyen hókotrót vezetni? Kik a közutasok és mi a munkájuk? Tavaly számos család volt országszerte kíváncsi arra, mivel tölti napját egy közutas, ezért idén szeptember 7-én, szombaton 10 és 15 óra között ismét Nyílt Nap lesz a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szegedi mérnökségén, ahol pár órára bárki közutassá válhat.

Minden kisgyerek tátott szájjal nézi az óriási gépeken dolgozó embereket, akik az utakat javítják. A Magyar Közút szeptember 7-i nyílt napján az álmok valóra válhatnak, és bárki bemehet a társaság egy-egy megyei mérnökségére és felülhet egy hókotróra, beülhet egy útellenőri autóba, megismerheti és láthatja a világot a közutasok szemével. Idén is várják a szegedi mérnökség dolgozói a látogatókat, hogy bemutassák munkájukat. A gyerekeknek további különleges programokkal is készülnek a közutasok, lesz például arcfestés, trambulin, KRESZ-park és rolleres, valamint kerékpáros ügyességi akadálypálya is. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.