Hírzóna

Fizetési nehézség esetén segít az energetikai hivatal

Fizetési nehézség esetén segít az energetikai hivatal

2019. augusztus 13., kedd
Fizetési nehézség esetén segít az energetikai hivatal

Nincs minden veszve fizetési nehézség esetén, csak a szolgáltatót kell értesíteni – többek között erről és számos más, hasznos információról ad tájékoztatást a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal új kiadványa.

Újabb két kiadvánnyal segíti a fogyasztók tájékoztatását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. A füzetek a közműszolgáltatás ki- és visszakapcsolásának szabályairól, valamint a társasházak számára a közműszolgáltatásokról foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat. Az 7-es számú fogyasztóvédelmi füzet segít megismerni a tartozás miatti ki- és visszakapcsolás alapvető szabályait, valamint információt nyújt a lehetőségekről. A 8-as számú kiadvány pedig azok számára foglalja össze a legfontosabb, közművekkel kapcsolatos tudnivalókat, akik társasházakban, lakásszövetkezeti lakásokban élnek.A kiadvány részletesen bemutatja a kikapcsolás szabályait, valamint részletezi a villamosenergia-, a földgáz-, a víziközmű-, valamint a távhő- és melegvíz-szolgáltatás elszámolását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.