Közélet

Érkeznek az adományok a makói árvízkárosultak számára

Érkeznek az adományok a makói árvízkárosultak számára

2019. augusztus 15., csütörtök
Érkeznek az adományok a makói árvízkárosultak számára

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat makói csoportja szerdán elkezdte a vízkárosultak számára kivinni a kért padlószőnyegeket - számolt be a Rádió7.

Kómár Mátyás, a csoport vezetője a rádiónak elmondta, hogy a június végi hatalmas esőzések miatt a város mélyebben fekvő területein számos ház beázott és az ott lakók elsősorban padlószőnyegeket kértek a szolgálattól. A kecskeméti régióközpontból megérkeztek az adományok, amelyeket a héten juttatnak el minden érintettnek. Kómár Mátyás hozzátette: a Liget utcai székházukban folyamatosan várják a különféle adományokat. Nagyon sok ruhaneműt ajánlottak fel már a segíteni szándékozók, így a közelgő iskolakezdésre gondolva a máltaisok elsősorban tanszereket várnak. A füzeteken, ceruzákon kívül tartós élelmiszereket is elfogadnak, hiszen arra a is nagy szükség van és nem csupán Makón, hanem a kistérség településein is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.