Botka László már nem a régi önmaga, Tóth Péter pedig Gyurcsánytól féltette Szegedet

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mára mindketten megváltoztak, de van egy bónusz videónk is.

Botka László még merőben mást gondolt a “demokratikus erők”, vagyis a baloldali, balliberális pártok összefogásáról nem is olyan régen, mert szerinte az “inkább visz, mint hoz” szavazatokat, mert egyszerűen rossz.

Vagyis Szeged baloldali polgármestere alaposan meggondolta magát, most ugyanis gyökeresen mást csinál.

 

Úgy látszik, már nem gondolja tehát rossznak az összefogást; de az is lehet, hogy inkább kényszer ez, mint önkéntes összeborulás: szüksége van ugyanis minden egyes szavazatra a baloldalról, hogy újra megtarthassa a székét.

Tóth Péter jobbikos politikus sem volt mindig ennyire lelkes mint mostanában, ha Botka Lászlót vagy Gyurcsány Ferencet és a DK-t kellett támogatnia. Sőt. Volt idő, amikor egyenesen féltette Szegedet Gyurcsány Ferenctől és a DK-tól. Mostanra úgy tűnik, ő is kibékült velük és már cimborák, hogy egy csapatban fociznak.

 

A végére hagytuk az aggodalmaskodó (nem)szegedi Momentumost, Mihalik Edvint. A fiatal, feltörekvő politikus 2017-ben még meglepően őszinte volt akkor, amikor elárulta, hogy Szegedről sajnos elmennek a fiatalok, mert alacsonyak a fizetések.

 

Ő sem volt híve az Összefogásnak, de megváltozott. Míg korábban Mihalik le akarta cserélni a politikai elitet, most inkább becsatlakozott hozzájuk.

Előző sztori

Tetőszerkezet és melléképület égett Makón

Következő sztori

Kajak-kenu-vb: Kizárták a Kárász Anna, Kozák Danuta párost