Közélet

Botka László gúnyos félmosolyát elégelte meg Lauer István

Botka László gúnyos félmosolyát elégelte meg Lauer István

2019. augusztus 27., kedd
Botka László gúnyos félmosolyát elégelte meg Lauer István

A

24-nek adott interjút

az az MSZP-s képviselő, aki a napokban jelenetette be, hogy elindul Botka László ellen független polgármesterjelöltként, és a körzetét sem hajlandó átadni a DK-nak. Bár az interjúban sok újdonság nem volt,

ahhoz képest, amit lapunknak is elmondott

, az mindenképpen friss info volt, hogy Botka László arroganciája miatt szakadt el a cérna igazán Lauer Istvánnál. A 24-nek azt mondta az MSZP-s képviselő, hogy

"alapvetően csak a képviselőjelöltséghez ragaszkodott volna, de a múlt pénteki közgyűlésen Botka László gúnyos félmosolya miatt döntött úgy, hogy egy füst alatt a polgármesterségért is ringbe száll".

Lauer a lapnak azt mondta, az elmúlt napokban baráti köréből számos önkéntes felajánlás érkezett, amelyek segíthetik majd a költséges kampányban, de mint mondta, alapvetően a családi büdzsére tud támaszkodni.

Megpróbálták megvásárolni, hogy tartsa a száját?

A 24 MSZP-s forrása szerint Botka megpróbálta átbeszélni Lauerrel a helyzetet, négyszer tárgyaltak, és a polgármester biztosította Lauert, hogy a körzet elvesztése ellenére az önkormányzat intézményénél, a Szent Györgyi Albert Agóránál továbbra is számítanak a munkájára. Ezt a képviselő is megerősítette és elismerte, hogy Botka, amikor személyesen találkoztak, felvetette neki, hogy „más feladattal fogja megbízni”, de mivel szeret önkormányzati képviselő lenni, és úgy érzi, jól is tette a dolgát, nem fogadta el a felkínált lehetőséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.