Belecsaptak a lecsóba: ilyen volt a SZIN első napja – képgaléria

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ugyan már a keddi napon beköltözhettek szállásaikba a Partfürdő területén a SZIN fesztiválozói, a hivatalos program csak szerdán kezdődött. Délután már nagy élet volt a fesztivál területén, estére pedig már beindult az igazi csapatás.

Már szerdán délután sokan voltak a Partfürdőn, és élvezték a kiváló időjárást és a remek környezetet. A Tiszában egyáltalán nem lehet fürödni a fesztivál ideje alatt, de medencéket 8 és 20 óra között viszont lehet használni.

Az első nap a Borsodi nagyszínpadon Majka volt az egyik sztárfellépő.

A Pepsi nagyszínpadon az elektronikus zenét játszó rockzenekar, a Brains konckertje volt a legnépszerűbb.

12 zenei helyszín található a SZIN-en, így bőven akad kínálat, amiből lehet válogatni. Szerdán például a Royal Arénában a Depresszió nevű formáció szórakoztatta a közönséget.

A világsztárok sorát a Clean Bandit folytatja a Borsodi Nagyszínpadon, akik új, What is love? című albumukkal érkeznek csütörtökön az Újszegedi Partfürdőbe, de itt lesz a SZIN-kedvenc formáció, a Dubioza Kolektiv is, míg a hazai vonalat a Punnany Massif és a Margaret Island erősíti majd. A teljes programkínálat ITT érhető el, a házirend pedig ITT.

(Fotók: Kovács Ferenc)

Előző sztori

Plácido Domingo koncertjével ünnepelték a Szent Gellért Fórumot

Következő sztori

Itt az eredménye a belvárosi hajléktalan-inváziónak