Szórakozás

Belecsaptak a lecsóba: ilyen volt a SZIN első napja - képgaléria

Belecsaptak a lecsóba: ilyen volt a SZIN első napja - képgaléria

2019. augusztus 29., csütörtök
Belecsaptak a lecsóba: ilyen volt a SZIN első napja - képgaléria

Ugyan már a keddi napon beköltözhettek szállásaikba a Partfürdő területén a SZIN fesztiválozói, a hivatalos program csak szerdán kezdődött. Délután már nagy élet volt a fesztivál területén, estére pedig már beindult az igazi csapatás.

Már szerdán délután sokan voltak a Partfürdőn

, és élvezték a kiváló időjárást és a remek környezetet. A Tiszában egyáltalán nem lehet fürödni a fesztivál ideje alatt, de medencéket 8 és 20 óra között viszont lehet használni.

Az első nap a Borsodi nagyszínpadon Majka volt az egyik sztárfellépő.

A Pepsi nagyszínpadon az elektronikus zenét játszó rockzenekar, a Brains konckertje volt a legnépszerűbb.

12 zenei helyszín található a SZIN-en, így bőven akad kínálat, amiből lehet válogatni. Szerdán például a Royal Arénában a Depresszió nevű formáció szórakoztatta a közönséget.

A világsztárok sorát a Clean Bandit folytatja a Borsodi Nagyszínpadon, akik új, What is love? című albumukkal érkeznek csütörtökön az Újszegedi Partfürdőbe, de itt lesz a SZIN-kedvenc formáció, a Dubioza Kolektiv is, míg a hazai vonalat a Punnany Massif és a Margaret Island erősíti majd. A teljes programkínálat

ITT érhető el

, a házirend pedig

ITT

. (Fotók: Kovács Ferenc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.