Bánhidi nélkül utazik a Szeged Horvátországba

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két győztes hazai edzőmeccs után Horvátországban lép pályára a MOL-Pick Szeged.

A szegediek pénteken horvátországi Nasicébe utaznak, ahol 18 órakor a helyi Nexe ellen lépnek pályára, majd szombaton 16 órakor a szlovák Tatran Presovval is játszanak egy felkészülési meccset. A csapatből Nik Henigman nem tud teljes ér­­tékű munkát végezni, a szlovén játékos kisebb betegséggel küzd- de elutazik a csapattal. Bánhidi Bencének továbbra sincs rendben a lába, ő itthon marad.

„Nem tartok a többiekkel a két meccsre, teljes pihenőt kaptam a hétre. Még a szlovén edzőtáborban kezdett fájni az achillesem, ezért kihagytam a Dabas elleni meccset. A Vác ellen már játszottam, de másnap megint fájt a lábam, ezért döntöttünk úgy, hogy ezen a héten pihenek és kezelésekre járok. Szerencsére nincs nagy baj, napról napra jobb a lábam.”- adott helyzetjelentést állapotáról a beálló.

A Szeged a horvát túra után a jövő héten Franciaországba, Strasbourgba utazik, ahol a csoportmeccsek alatt előbb a norvég Elverummal, majd a francia HBC Nantes ellen lép pályára, majd a helyosztók következnek. Az első bajnokiját augusztus 31-én játssza a csapat, a Csurgói KK-t fogadják az újszegedi sportcsarnokban.

Előző sztori

Áll a szemét a Mikszáth Kálmán utcán, de már fel sem tűnik az ott lakóknak

Következő sztori

Aradi téri WC-gate: átadták, működik, de kinyílhat az ajtaja használat közben