Sport

15 év után csoportkörös a Ferencváros

15 év után csoportkörös a Ferencváros

2019. augusztus 29., csütörtök
15 év után csoportkörös a Ferencváros

A Ferencváros bejutott a labdarúgó Európa-liga csoportkörébe, mivel a selejtező utolsó, negyedik fordulójában az idegenbeli gól nélküli döntetlent követően a csütörtöki visszavágón 4-2-re legyőzte a litván Suduva együttesét.

A vendégek egy nagy védelmi hiba után már a 11. percben előnybe kerültek Verbickas révén, de Varga büntetőjével és Boli találatával a szünet előtt fordított a Ferencváros. A második félidő közepén a litvánok egyenlítettek, Tokmac viszont szinte azonnal válaszolt, így ismét a zöld-fehérek álltak továbbjutásra. A végeredményt a 96. percben Szignyevics állította be 11-esből. A Ferencváros 15 év után szerepelhet ismét a második számú európai kupasorozat csoportkörében, melynek sorsolását pénteken 13 órától rendezik. Tavaly is volt magyar csapat az El főtábláján, akkor a Vidi FC szintén a BL-selejtezőből indulva járt sikerrel. (MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.