Politika

Toroczkai: Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket

Toroczkai: Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket

2019. július 13., szombat
Toroczkai: Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket

Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket, ezért látniuk kell, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjai mindenhol jelen vannak, dolgoznak és mozgalmi jelleggel, önerőből is bátran szembe mennek a magyar népet veszélyeztetőkkel, legyen az migráns, vagy cigány bűnöző - fogalmazott Toroczkai László, a mozgalom elnöke szombaton a Csongrád megyei Ásotthalmon.

A Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán Toroczkai László elmondta: ezen az úton haladva "győzelemre vannak ítélve", mert ha a magyar emberek tudják, hogy a mozgalom tagjaira minden körülmények között számíthatnak, akkor mindenki rájuk fog szavazni. Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatokban és az Országgyűlésben a magyarok érdekeit. Éppen ezért "küzdeni kell, bátran előre nézve, és akkor meglesz az a várva várt győzelem, a tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő számára" - hangoztatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.