Toroczkai: Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ásotthalom, 2019. július 13. Toroczkai László polgármester, a mozgalom elnöke beszédet mond a Mi Hazánk Mozgalom elsõ kongresszusán az ásotthalmi sportcsarnokban 2019. július 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket, ezért látniuk kell, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjai mindenhol jelen vannak, dolgoznak és mozgalmi jelleggel, önerőből is bátran szembe mennek a magyar népet veszélyeztetőkkel, legyen az migráns, vagy cigány bűnöző – fogalmazott Toroczkai László, a mozgalom elnöke szombaton a Csongrád megyei Ásotthalmon.

A Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán Toroczkai László elmondta: ezen az úton haladva “győzelemre vannak ítélve”, mert ha a magyar emberek tudják, hogy a mozgalom tagjaira minden körülmények között számíthatnak, akkor mindenki rájuk fog szavazni.

Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatokban és az Országgyűlésben a magyarok érdekeit. Éppen ezért “küzdeni kell, bátran előre nézve, és akkor meglesz az a várva várt győzelem, a tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő számára” – hangoztatta.

Előző sztori

Vakvezető robotkutyát fejlesztettek a szegedi másodikosok

Következő sztori

Minden éremből jutott a magyaroknak a racicei korosztályos Eb 1000 m-es számaiban