Hírzóna

Több helyen is jelentősek a késések a szegedi tömegközlekedésben

Több helyen is jelentősek a késések a szegedi tömegközlekedésben

2019. július 8., hétfő
Több helyen is jelentősek a késések a szegedi tömegközlekedésben

Fennakadások nehezítik a szegedi tömegközlekedést hétfőn délelőtt. Helyszíni beszámolók és a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) is megerősítette a jelentős késéseket.

Egyik olvasónk arról panaszkodott, hogy negyedórát kellett várnia a 20-as buszra a Dugonics téren hétfőn reggel. Az SZKT is megerősítette a tömegközlekedésben keletkezett fennakadásokat, két vonalat is konkrétan említenek, ahol késésekkel kell számolni. "Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a Centrum áruháznál forgalmi zavar keletkezett. A forgalmi zavarban az összes Centrum áruháznál közlekedő vonal érintett. Vonali késések várhatóak" - így a közlemény, amelyet a Facebookra tettek ki.

Az SZKT egy másik vonal érintettségéről is beszámolt, de nem a közösségi médiában, hanem saját

internetes oldalán

, ahol azt írja, a Szentháromság utca–Vitéz utca kereszteződésében forgalmi fennakadás miatt vonali késések várhatók. Az Érintett járatok 8-as és 10-es trolibusz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.