/

Több helyen is jelentősek a késések a szegedi tömegközlekedésben

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fennakadások nehezítik a szegedi tömegközlekedést hétfőn délelőtt. Helyszíni beszámolók és a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) is megerősítette a jelentős késéseket.

Egyik olvasónk arról panaszkodott, hogy negyedórát kellett várnia a 20-as buszra a Dugonics téren hétfőn reggel. Az SZKT is megerősítette a tömegközlekedésben keletkezett fennakadásokat, két vonalat is konkrétan említenek, ahol késésekkel kell számolni.

“Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a Centrum áruháznál forgalmi zavar keletkezett. A forgalmi zavarban az összes Centrum áruháznál közlekedő vonal érintett. Vonali késések várhatóak” – így a közlemény, amelyet a Facebookra tettek ki.

Az SZKT egy másik vonal érintettségéről is beszámolt, de nem a közösségi médiában, hanem saját internetes oldalán, ahol azt írja, a Szentháromság utca–Vitéz utca kereszteződésében forgalmi fennakadás miatt vonali késések várhatók. Az Érintett járatok 8-as és 10-es trolibusz.

Előző sztori

Nemesi Pál: Elhúztak Szeged mellett

Következő sztori

Hetek óta háborús övezetre emlékeztet az Aradi vértanúk tere