Szórakozás

Titkolja a szegedi Városháza, hol nyaral Botka László!!!

Titkolja a szegedi Városháza, hol nyaral Botka László!!!

2019. július 18., csütörtök
Titkolja a szegedi Városháza, hol nyaral Botka László!!!

Újabb luxus nyaralás? Különleges és igazán egzotikus búvártúra? Yachtos kirándulás a Földközi-tengeren? Kubai dallamok? Szavazzon.

Jól megérdemelt pihenését tölti Szeged polgármestere, de a Városháza titkolja, hogy pontosan hova is utazott és mennyi időre. Már napok óta nincs a városban egyébként, egyes információk szerint múlt péntek, más információk szerint hétfő óta. Lényegtelen igazából, sőt a pihenés mindenkit megillet, ezért is érthetetlen, miért ilyen szűkszavú az amúgy

mindig nagyszájú

sajtós részleg. Meg nem erősített információk szerint

különleges és igazán egzotikus búvártúrán vesz részt Botka László, egy yachtos kirándulással egybekötve, valahol a Földközi-tengeren.

(De ezt az információt nem tudtuk ellenőrizni, mert a Városháza nem válaszolt kérdéseinkre eddig.) Nem adjuk fel, kitartóan várjuk a hivatalos válaszokat. Addig is, hogy ne ücsörögjünk tétlenül: dertísük ki együtt, hova utazhatott Botka László. Szavazni is lehet, aztán meglátjuk, mennyire találtak be a tippek.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.