Közélet

Tébolyra, tájékozatlanságra panaszkodnak a Szentháromság utcaiak

Tébolyra, tájékozatlanságra panaszkodnak a Szentháromság utcaiak

2019. július 31., szerda
Tébolyra, tájékozatlanságra panaszkodnak a Szentháromság utcaiak

Napokon át készülő padkával és több centis szintkülönbséggel borzolja az utcában lakók kedélyeit az útfelújítás.

8 centiméter magasan emelkedik a garázs előtti padka a megújuló Szentháromság utcán – panaszkodott olvasónk a napokban. Azóta megkezdték a padka kijavítását, azonban szerda délben még mindig csak félkész állapotban állt az ott lakók rendelkezésére.

Olvasónk emellett arra is panaszkodott, hogy papíron hétfőre el kellett volna készülni a Vitéz- és Batthyány utcák közti szakasszal, ám a kész aszfaltburkolatot és a padka mellett továbbra is az aszfalt alatti alapozóréteg szegélyezi. Ezt a szintet azután érték el, hogy olvasónk szerint egész kedden az ő házuk előtt dolgoztak a munkások. "Egész nap a mi házunk előtti bejárón dolgozott a csapat, de még nincs kész. Vajon ahol a garázs tulajdonosa nem szól, ott késznek tekintik a felújítást?" – panaszkodott. "A Karolina iskola közelében is vannak kapubejárók és garázsok, ahol nincs süllyesztett szegély. Az egyik tulaj maga szórta fel a bejáróját, hogy kiegyengesse a padka és az útteszt közti szintkülönbséget" – tette hozzá.

"Az egész Szentháromság utcai felújítás felháborító: a lakók nem voltak előre tájékoztatva sem a felújítás kezdetéről, sem a végéről. A járda melletti kerítések lebontásáról és elszállításáról és hiányzó aszfaltdarabokról nem is beszélve.
A tanév végén kezdődött a beruházás, reméljük hogy tanévkezdésre készen lesz" – fejtette ki véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.