Politika

Tápai Péter: Botkáék megszüntetnék a Partfürdőt

Tápai Péter: Botkáék megszüntetnék a Partfürdőt

2019. július 23., kedd
Tápai Péter: Botkáék megszüntetnék a Partfürdőt

Betemetnék a medencéket és szabadtéri rendezvényközponttá alakítaná a Partfürdőt Botka László városvezetése – mondta Tápai Péter, a Szegedi Fidesz alelnöke kedden.

Tápai felidézte: az elmúlt napokban több cikk jelent meg azzal kapcsolatban, hogy

milyen állapotban van a Partfürdő

.

Az üdülő-tulajdonosok is elégedetlenek.

Ezzel kapcsolatban nem maradt más eszközük Botka Lászlóéknak, mint az átverés – fogalmazott az alelnök, hiszen EU-s pénzből számolnák fel a strandolóhelyet.

"Az a Partfürdő, amely a város egyik ékköve és különféle, nemzetközi szakmai oldalakon méltatják jelentőségét – hiszen nem sok olyan hely van Európában, ahol folyóparton a belvárosnál kempinghelyszín található" – jelentette ki. Emiatt a Fidesz olyan programot hozna létre, mely Partfürdő-rekonstrukciót is magánban foglalja, és visszaadnánk a területet a szegedieknek úgy, hogy örömük legyen benne. A Fidesz helyi szervezetének alelnöke maga is járt a területen, ahol francia és cseh turisták szállnak meg. "Lefoglalták a szállást, aztán megdöbbentek, hogy milyen látvány tárul eléjük. Nyilván a képeken nem látták, hogy gödrök és markolók lesznek a Partfürdőn" – ismertette. Tápai hozzátette, a következő napokban részletesen is ismertetni fogják a terveiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.