Közélet

Patkányok miatt panaszkodnak a szegediek

Patkányok miatt panaszkodnak a szegediek

2019. július 24., szerda
Patkányok miatt panaszkodnak a szegediek

Tápé, Odessza, Alsóváros és Móraváros után már a belvárosból is jönnek a panaszok. Nincs pénz patkányirtásra?

- Én nem tudom mitől van ez, de ennyi patkányt már rég láttam egyszerre, mint mostanában - mondja egy 60 év körüli asszony. Editet azért szólítottuk meg, mert egyre több olvasónk panaszkodik patkány-invázióra Szegeden. A város legkülönbözőbb pontjairól érkeznek a panaszok:Tápé, Odessza, Alsóváros és Móraváros után már a belvárosból is jelentkeztek olvasóink.

- Fényes nappal rohant át előttem egy jó nagy darab példány a járdán. Azt hittem, menten elájulok - mondta a Török utcában az egyik ott lakó, aki szerint egy autó alá menekült be a patkány. Másik olvasónk a Petőfi sugárút és a Moszkvai körút sarkán botlott bele, szó szerint egy hatalmas patkányba. - Majdnem beleléptem, undorító, hogy itt rohad el a járda szélén - írta nekünk, és küldött fotókat is.

Lapunk felvette a kapcsolatot az illetékes önkormányzati céggel, hogy hozzájuk mennyi panasz érkezik a patkány-invázióról, illetve mit tudnak tenni az elszaporodott rágcsálók ellen. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.