/

Hat szegedi távolsági busz menetrendje módosul

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Sándorfalvi úti vasúti átkelő lezárása miatt a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK Zrt.) hat Szegedet is érintő járatának buszai közlekednek terelőútvonalon és módosított menetrenddel.

Szegeden 2019. július 15-től (hétfőtől) várhatóan 2019. augusztus 13-ig (keddig) a Szeged–Hódmezővásárhely vonalszakasz nagyvasúti munkák kivitelezési feladatainak ellátása miatt a Szeged, Sándorfalvi úton (4519 j. út) lévő vasúti átjárót teljes szélességében lezárják, ezért az érintett országos és regionális autóbuszjáratok terelőútvonalon és módosított menetrend szerint közlekednek.

Az érintett országos és regionális autóbuszjáratok a lezárás időszaka alatt mindkét irányban a … –Szeged, Csongrádi sgt.–Makkosházi krt.–József Attila sgt.–Algyői út–M43-as autópálya– Sándorfalvi út (4519 j. út)– … terelőútvonalon közlekednek és nem érintik „Szeged, Ipoly sor”, valamint „Szeged, Baktói kiskertek” megállóhelyet.

A forgalomkorlátozás időszaka alatt a „Szeged, Makkosházi krt.” megállóhely kiszolgálásával közlekedő regionális autóbuszjáratok Sándorfalva irányába a Makkosházi krt.-on lévő (helyi) megállóhelynél, Szeged irányába közlekedő regionális autóbuszjáratok (változatlanul) a Csongrádi sgt.-on lévő megállóhelynél állnak meg – közölte a DAKK Zrt.

Az utazási tudnivalókkal kapcsolatban bővebb információ a menetrendi információs ingyenes számon 80/828-111, valamint Szeged, autóbusz-állomáson (6724 Szeged, Mars tér; tel.: 62/551-160) szerezhető be.

A módosított menetrend ide kattintva érhető el.

Előző sztori

Érdekes választ adott Botka László a DK-val való összefogás kapcsán

Következő sztori

Fejlesztik az egyetem 3D nyomtató központját

Legutóbbi hasonló cikkek