Közélet

Harminc napra lezárják a Sándorfalvi úti vasúti átjárót

Harminc napra lezárják a Sándorfalvi úti vasúti átjárót

2019. július 9., kedd
Harminc napra lezárják a Sándorfalvi úti vasúti átjárót

Július közepétől harminc napra lezárjáka Sándorfalvi úti vasúti átjárót.A lezárás időszakában az M43 autópálya 5-ös és 47-es főúti csomópont közötti szakasza díjmentesen vehető igénybe.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a Szeged-Hódmezővásárhely tram-train nagyvasúti munkáinak kivitelezéséhez kapcsolódóan, vasúti pálya és útépítési munkálatok miatt 2019. július 15-től augusztus 13-ig, 30 napra lezárják a Sándorfalvi úti vasúti átjárót - adta hírül a

sandorfalva.hu

. A gépjárművezetők számára a teljes útlezárás ideje alatt a terelőutat az M43-as autópályán keresztül, az 5-ös és 47-es főúton jelöltek ki. A lezárás időszakában az M43 autópálya 5-ös és 47-es főúti csomópont közötti szakasza díjmentesen vehető igénybe. A terelőutakat sárga információs táblák fogják jelezni. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a kivitelező cég, a Swietelksy Vasúttechnika Kft. ügyfélszolgálatát kell keresni. Telefon: +36-70-529-5610, e-mail: v135.03vallalkozo@vasuttechnika.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.