Sport

Újraélesztik a szegedi futsalt

Újraélesztik a szegedi futsalt

2019. június 20., csütörtök
Újraélesztik a szegedi futsalt

A Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Sport Egyesületének Férfi futsal szakosztálya újraszerveződik, ahová szeretettel várnak minden olyan hallgatót, aki ennek a sportnak a szerelmese.

Az edzések heti rendszerességgel történnek majd az újraszerveződést követően. A szakosztály tagsági díja havonta 4500 forint, melyet a sportszervezet a szakosztályi költségekre fordít. Továbbá amint végbemegy az SZTE EHÖK SE Fitness Klub átszervezése és költöztetése, a tagsági díjjal egy hónapra érvényes kondibérletet is biztosít az SZTE EHÖK Sport Egyesület - olvasható a

sztehap.hu

-n. Az alapozó edzések nyáron kezdődnek, a következőben pedig szeptembertől regionális bajnokságra is nevez a csapat. Jelentkezni Vincze Gábornál a vincze8gabor@gmail.com e-mail címen van lehetőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.