Hírzóna

Új díszpolgárt avattak Bordányban

Új díszpolgárt avattak Bordányban

2019. június 10., hétfő
Új díszpolgárt avattak Bordányban

Godó Lajos vehette át Bordányban a hagyományosan pünkösdkor megrendezésre kerülő faluünnep megnyitóünnepségén a díszpolgári címet.

A díjat Tanács Gábor polgármester, B. Nagy László országgyűlési képviselő és Kakas Béla, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke adták át. Bordány Nagyközség érdekében végzett kimagasló közéleti és a településhez kötődő példamutató tevékenységének elismeréseként a képviselő-testület 2019-ben Godó Lajos kőműves mesternek adományozta a Díszpolgári címet. Bordány Községért emlékéremmel három ember munkáját ismerte el az önkormányzat.Farkasné Lippai Ágotának, a szociális központ vezetőjének a közszférában, Ráczné Tanács Aranka egyéni vállalkozónak a gazdasági szférában és Juhász Dezsőnek,a Bordányi Népdalkör tagjának a civil szférában végzett tevékenységét jutalmazta ezzel a kitüntetéssel a bordányi képviselő-testület.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.