Közélet

Térfoglalót tartanak immár harmadszor Szegeden

Térfoglalót tartanak immár harmadszor Szegeden

2019. június 12., szerda
Térfoglalót tartanak immár harmadszor Szegeden

Szegedi fiatalokkal foglalkozó szervezetek összefogásában preventív céllal június 12-én ismét megrendezik a Térfoglaló rendezvényt a Stefánián a Szegedi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum támogatásával.

Az idei rendezvény fókuszában a hasznos szabadidőeltöltés és a közösségi tevékenységek fontossága áll. A Stefániára látogatók megismerkedhetnek a szervezők által kínált klubprogramokkal, foglalkozásokkal, tevékenységekkel, elősegítve ezáltal a nyári szabadidő hasznos eltöltését, továbbá találkozhatnak segítő szervezetek szakembereivel, így indirekt módon is informálódhatnak illetve tanácsot kérhetnek. Mindemellett középiskolás fellépők, játékok, tesztek totók várják az érdeklődőket.

Az Egészséges Szegedért Program szervezetei is csatlakoznak a rendezvényhez, amely a megelőzés mellett a testi és lelki egészségre törekvést, a mozgást és a hasznos szabadidő eltöltést helyezi hangsúlyba.

Az eseményen interaktív programokkal várnak mindenkit - többek között - az Al-Anon Önsegítő Csoport, a Bűnmegelőzési Központ, a Család- és Gyermekjóléti Központ Családsegítő Szolgálat, Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, a D2 Ifjúsági Központ, a Fatima Ház Alapítvány, a Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat, a Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány, a Kiút Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezet, a Somogyi-könyvtár Stefánia Fiókkönyvtár-klubja, a Szegedi Rendőrkapitányság, az SZKTT ESZI Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum, az Új Nemzedék Központ Szegedi Közösségi Tere szakemberei.

A rendezvényen való részvétel mindenkinek ingyenes, és minden korosztály megtalálja a számára érdekes és hasznos programot. A kitelepülő szervezetek nyári programokat és csatlakozási lehetőséget is kínálnak a kilátogatóknak. A középiskolás korosztály közösségi szolgálat keretében is végezhető tevékenységekkel is megismerkedhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.